Složení: mléko, jogurtová kultura s Bifidobacterium BB–12.
1 kg
Vyrobeno v České republice.
Energie | 241 kJ / 57 kcal |
Bílkoviny | 10,0 g |
Sacharidy | 3,5 g |
z toho cukry | 2,7 g |
Tuky | 0,3 g |
z toho nasycené MK | 0,2 g |
Sůl | 0,10 g |
ŘECKÝ JOGURT MILKO - 280 g OKURKA SALÁTOVÁ - 300 g CITRÓNOVÁ ŠŤÁVA - 1 lžička OLIVOVÝ OLEJ 1-2 lžíce ČESNEK - 1-2 stroužky ČERSTVÁ MÁTA - 2–3 lístkyOkurku oloupeme a nakrájíme či nastrouháme na drobné nudličky. Řecký jogurt dáme do středně velké misky. Vmícháme citronovou šťávu a olivový olej, utřený česnek a podle chuti dosolíme a opepříme. Takto vzniklou jogurtovou zálivkou přelijeme okurky a promícháme. Můžeme osvěžit několika lístky čerstvé máty. Podáváme vychlazené. Více receptů