Složení: mléko, smetana 13,5 %, jogurtová kultura s Bifidobacterium BB-12.
1 kg
Vyrobeno v České republice.
Energie | 396 kJ / 95 kcal |
Bílkoviny | 8,4 g |
Sacharidy | 4,0 g |
z toho cukry | 4,0 g |
Tuky | 5,0 g |
z toho nasycené MK | 3,4 g |
Sůl | 0,09 g |
ŘECKÝ JOGURT MILKO – 280 gOKURKA SALÁTOVÁ – 300 gCITRÓNOVÁ ŠŤÁVA – 1 lžičkaOLIVOVÝ OLEJ 1-2 lžíceČESNEK – 1-2 stroužkyČERSTVÁ MÁTA 2–3 lístkyOkurku oloupeme a nakrájíme či nastrouháme na drobné nudličky. Řecký jogurt dáme do středně velké misky. Vmícháme citronovou šťávu a olivový olej, utřený česnek a podle chuti dosolíme a opepříme. Takto vzniklou jogurtovou zálivkou přelijeme okurky a promícháme. Můžeme osvěžit několika lístky čerstvé máty. Podáváme vychlazené.Více receptů